Vélemények

Kedves Ildikó! Köszönjük szépen, tényleg nagyon szépek a képek. Elállt a szavam is...
Ági
Szia Ildi! Nagyon imádjuk a képeket! Sok sok szeretettel feltöltenek minket visszalátni magunkat, Nagyon ügyes vagy , és örülök hogy Téged választottunk ! Kellemes Ünnepeket az egész családodnak ! Szépségesek ők is! ❤️
Noémi
Szia Ildi! Nagyon köszönjük, meseszépek a képek!
Melinda
Gyönyörű szép fotókat készítettél ismét ❤ Nagyon szépen köszönjük!
Niki
Mi köszönjük a precíz munkàd, ès ezeket a csodàlatos kèpeket! Örülök,hogy megismertelek!!!
Melinda
Köszönjük szépen! Nagyon-nagyon tetszenek a képek, van egy jó pár kedvenc A fotóstúdió is nagyon szuper.
Cili
Én köszönöm, hogy elmehettünk hozzád, nekem egy élmény volt és csodás képeket készítettél!
Gréti
Uristen Ildiiiii, annnyira joooook lettek! Imádlak!!!!! Olyan ügyes vagy!!!!! Fantasztikusak!!!! kell pár nap, hogy összeválogassam az albumba valót! Köszönöm szépen Ildi, Te vagy a legjobb!!! Komolyan megkönnyeztem!!!! Egyszerűen csúcs vagy!!!!
Zsuzsi
Szia Ildi! Ma végre sikerült odaérnem a képekèrt! Csoda szép lett,mint mindig! Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent!!! Megint egy élmény volt nálad lenni
Melinda
Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a kismamás képekre, reklámozlak a szülés felkészítő tanfolyamon is! Köszönöm a profi munkát!
Kata
Szia Ildikó!...hát szóhoz sem jutok... Most adta a férjem a kezembe a fotókat... Le vagyok nyűgözve!!!!! Gyönyörű és tökéletes, úgy ahogy van. Szerintem méltó ajándék 10. születésnapra. A legszebb emlék, amit csak elképzeltem Rózának. Nagyon, nagyon köszönjük!!! Szerintem még találkozunk!
Niki
Fantasztikusak az összeset imádooooom! Nagyon szépen köszönjük a munkádat!
Rózsa
Hát... egyszerűen csodaszépek! Nem tudok kedvencet választani...nagyon köszönjük Neked!
Edit
Nagyon nagy élmény volt Nálad lenni, és tökéletes képek lettek! Köszönöm Olyan, mint amilyennek megálmodtam!
Mónika
Nagyon köszönjük a Fotózást... Ismét egy nagyon szép élményt adtál nekünk! A képek nagyon-nagyon tetszenek!
Kata
Szia! Nagyon szép a kiskönyv meg a CD is! Igényes, elegáns mint a képek! Köszönjük szépen!
Timi
Gyönyörűek a képek! Fantasztikusan művésziek! Köszönöm, a Te stílusod lenyűgöző! A barátnőim azt írtak, Elle magazin címlapjára valók!
Nóra
Szia Ildikó! Gratulálok! Nagyon szépek a képek! El vagyok ájulva! Nagyon kritikus nőszemély vagyok, de ezek a fotók álomszépek! Ízlésesek, elegánsak, esztétikusak.Tényleg!
Ági
Ildi, erre nincsenek szavak!! Még a köszönöm is kevés!!! Fantasztikus ahogy az érzések, a huncutság átjön a képeken :D
Dolli
Drága Ildikó! Annyira szép az a kép,hogy nem győzöm csodálni....minden anyai szeretetem,a kötődést,ami anya-gyermek közt létezik, látom ebben az egy pillanatban,amit megörökítettél! Köszönöm!
Noémi
Mi is köszönjük a lehetőséget.tényleg nagyon profik lettek a képek örök emlék nekünk.
Alexandra
Szia Ildikó! Sikerült megnézni a képeket! Gyönyörűek,még szebbek,mint reméltem!Csodás munkát végeztél.....
Noémi
Dràga Ildikó! Nagyon szèpen köszönjük a profi kifinomult munkadat es vegtelen nagy türelmedet ! Szuper élmény volt! Sok sok puszi Timi es Zsombi
Timi
Szia! Nagyon nagyon tetszik az album, meg a fotók is csodásak! Örülünk, hogy rád találtunk, mert mindig nagyon szép fotókat készítesz!
Tamara
Szia Ildikó! Voltam a Könyvecskéért... Nagyon-nagyon szép! Igazán profi szinten műveled a szakmádat! Gratulálok! Egy angyalt varázsoltál belőlem! Még 1 x köszönöm Neked! Ajánlani foglak ...!
Hajni
Kedves Ildikó! Nagyon szépen köszönjük, fantasztikusak lettek a képek! Teljesen le vagyok döbbenve, nagyon boldog vagyok. :-) úgy szerettem volna en is szép kismama képeket. Köszönöm, hogy ez sikerülhetett, egy almom vált valóra! Tényleg olyan boldog vagyok ezekkel a képekkel, el is pityeredtem:)
Andrea
Kedves Ildikó! Minden nagyon szép és igényes, a mai világban ritka az ilyen. Örülök, hogy találkoztunk, és ilyen jól sikerült a fotózás! Jövőre jelentkezünk!
Nóra
... GYÖNYÖRŰ az album és a kis CD tok is!:) Nagyon Szépen Köszönjük, meseszép emlékek lesznek ezek hamarosan!:) Az idézetet külön köszönöm!
Fanni
Nagyon szépen köszönjük!!! Nagyon nagyon tetszenek a képek és képzeld rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.
Kata
Ildi!!!!! Gyönyörűek a képek!!!! Nem véletlen választottalak én Téged. Könnyed, finom nőies,elegáns... Ebbe a környezetbe akartam magam látni és sikerült! Nagyon hálás vagyok! Örül a lelkem!
Anett
Hát Ildikó, ezek a képek egyszerűen csodásak! Mindig ilyenre vágytam!
Tamara
Ildikó! Hálás vagyok neked, nagyon jók lettek a képek, nagyon ügyes vagy! Köszönöm (köszönjük) szépet, maradandót alkottál!
Zita
Húúú, nem győzöm nézegetni a képeket! Nagyon nagyon szépek! Nagyon szépen köszönjük Ildikó! Ismét csodaszép munkát végeztél, bàmulatos lett az album!
Móni
Kedves Ildi! Köszönjük, nagyon tetszik az album és a lemez csomagolása is. Köszönjük a színvonalas munkát. Ajánlani fogunk másoknak is és reméljük, hogy lesz még közös fotózásunk veled!
Melinda
Nagyon szépek, és finomak a fotóid:)) olyan meleg és puha
Ágnes
Szia Ildikó! Nagyon szépen köszönjük, nagyon tetszik az albumocska is! Tökéletes, profi munka, mindenkinek csak ajánlani tudlak!
Márti
Teljesen meghatódtam. Nagyon szép lett, még meg is sirattam egy kicsit. Gyönyörű és igényes és csak köszönni tudom. Nagyon örülök, hogy nálad fotózkodtunk. Nagyon színvonalas a munkád, még soha ilyenben nem volt részünk.
Enikő
Ildikó!Nagyon szépen köszönjük ezeket a gyönyörű fotókat, tisztára el vagyok érzékenyülve, hogy milyen cuki képek készültek a kisfiamról!
Erika
Nagyon gyönyörű lett az album, köszönjük szépen! Annyira ízléses, finom, pont olyan az album vagyis az összes kép amilyet szerettünk volna! Akinek tudunk csak ajánlani fogunk!
Brigi
Fantasztikusak lettek a képek, köszönjük! Azóta sem tudunk betelni velük.
Linda
Amióta látták a barátnőim a képeket, kettő megint terhes akar lenni, hogy legyenek ilyen szép képeik.
Nóra