Bemutatkozás

Berényi Ildikó vagyok. Anya, feleség, nő. Aki a szívével lát, és azért alkot, hogy a sok szépség a szemnek is láthatóvá váljon.

Szegeden élek a családommal. Három csodálatos gyermekem van, akik sok mindenre megtanítottak az évek során. Többek közt, hogy az idő érték, hisz a pillanat olyan gyorsan elrepül. A gyerekek felnőnek és annyira jó felidézni a régi emlékeket, a vidám, meghitt együtt töltött perceket. Én pedig minden tudásommal azon vagyok, hogy a boldogság képi formát ölthessen.

A fotózás számomra szenvedély. Nem is tudom meghatározni pontosan mikor kezdődött, annyi biztos nem tudnék élni nélküle. Velem van a mindennapokban, behálózza az életemet, tulajdonképpen mindent fotós szemmel nézek, még ha nem is lóg folyton a gép a nyakamban. Rendszeresen lemaradok biciklizés vagy kutyasétáltatás közben, mert olyan helyekre bukkanok, amik jól mutatnának egy fotón, és ha valakivel beszélgetek, azt figyelem, milyen szépen tükröződik a fény a szemében. Arról nem is beszélve, hogy szenvedélyesen gyűjtöm azokat a tárgyakat, amiben jól mutatna egy újszülött a következő fotózás alkalmával….

Néhány praktikus tudnivaló a fotózásokról:

  • Mivel elsősorban természetes fényt használok, ezért alkalmazkodnunk kell a fényviszonyokhoz, így a fotózásokat napközben szoktam bonyolítani szegedi stúdiómban.
  • Nyers, kidolgozatlan képet nem adok át. Minden esetben gondos utómunka követi a fotózást, amibe beletartozik a több száz elkészült fotó válogatása is, így megrendelőim digitális formában, nagy felbontásban a kidolgozott, retusált képeket kapják meg.
  • Rengeteg kellék, játék, kiegészítő, ruha található a stúdióban. A hozzám látogató családoknak tulajdonképpen csak az öltözékükről kell gondoskodniuk (kismamáknak és újszülötteknek még arról sem)

 

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk!

Szeretettel,
Ildikó